500 εργαζόμενοι θα λάβουν το χαρτί της απόλυσης

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να απολύσει περίπου 500 εργαζόμενους, σε συνέχεια της προηγούμενης απόφασης της εταιρείας, να αναστείλει την λειτουργία του έργου στις Σκουριές και για αυτό οι απολύσεις αφορούν εργαζόμενους από το συγκεκριμένο εργοτάξιο των Σκουριών, η Ελληνικός Χρυσός, θυγατρική του καναδικού ομίλου Eldorado Gold.

Αυτό δεδομένου ότι το Δημόσιο και συγκεκριμένα το υπουργείο Περιβάλλοντος δεν έχει εγκρίνει τις απαραίτητες άδειες, μεταξύ άλλων, για την παράταση για ένα χρόνο την άδεια εγκατάστασης μηχανολογικού εξοπλισμού των βοηθητικών εγκαταστάσεων και υποδομών εξυπηρέτησής της στις μεταλλευτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Σκουριές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία θα εξακολουθήσει να υλοποιεί εργασίες προστασίας του περιβάλλοντος και συντήρησης με σκοπό τη διασφάλιση του περιβάλλοντος και των περιουσιακών στοιχείων της στο εργοτάξιο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιες δαπάνες μειώνουν τον φόρο εισοδήματος

Τα... tips για τη μείωση του φόρου εισοδήματος - Ποιους κωδικοί μπορούν να «αξιοποιηθούν» Του …