Ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Ιανουαρίου

Οι επιστροφές θα καταβληθούν μαζί με τις συντάξεις Δεκεμβρίου, στις 29 Νοεμβρίου (ΙΚΑ, ΝΑΤ) και την 1η Δεκεμβρίου (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ), ενώ νωρίτερα θα δοθούν και οι συντάξεις Ιανουαρίου ώστε να λάβουν τα χρήματά τους οι συνταξιούχοι πριν τα Χριστούγεννα.

Αν και πολύ νωρίς, τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν ήδη στον προγραμματισμό τους να πληρώσουν, όπως και την περσινή χρονιά, πριν τα Χριστούγεννα τις συντάξεις του μηνός Ιανουαρίου 2018.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, έως τώρα ο προγραμματισμός που έχει γίνει θέλει οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2018 να καταβάλλονται για τους δικαιούχους από τον ΟΓΑ και τον ΟΑΕΕ, στις 19 Δεκεμβρίου 2017 και στις 21 Δεκεμβρίου 2017 για το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και τα υπόλοιπα Ταμεία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …