Προσλήψεις ΔΕ, ΤΕ, ΠΕ

Ανακοινώνει για την κάλυψη των αναγκών του που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, την κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, συνολικού αριθµού 7 ατόµων, ο ∆ιοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας.

Ειδικότητες:

  • 1 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ.
  • 1 ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
  • 4 ΔΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ.
  • 1 ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την επισυναπτόµενη αίτηση συµµετοχής τους και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή στα γραφεία του ∆ιοικητικού Τµήµατος του Θεραπευτηρίου είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή προς το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας στην ταχυδροµική διεύθυνση:

  • Παναγίας Προυσιωτίσσης 6, Καρπενήσι, Τ.Κ. 36100.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται σε είκοσι (20) ηµέρες και αρχίζει από την εποµένη της δηµοσίευσης της ανακοίνωσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας ή της ανάρτησής της στον ιστότοπο του «∆ιαύγεια» εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Οι υποψήφιοι µπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στο Γραφείο Προσωπικού του Θεραπευτηρίου τηλ. 2237350507 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …