ΕΔΩ το που γίνεται η υποβολή ερωτήσεων-αποριών για το Κοινωνικό Μέρισμα


Ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα για το κοινωνικό μέρισμα, koinonikomerisma.gr, σύμφωνα με την οποία το e-mail επικοινωνίας για απορίες, είναι το info@koinonikomerisma.gr.

Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των Συχνών Ερωτήσεων. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον γ.γ. κοινωνικής πρόνοιας κ. Δημήτρη Καρέλα, οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα χρήματα που τους αναλογούν θα πιστωθούν στις 20 με 21 Δεκεμβρίου.

Ο ιστότοπος koinonikomerisma.gr, θα παραμείνει ανοικτός για υποβολή αιτήσεων έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα αντιμετωπίζει προβλήματα, με το σύστημα να «πέφτει» για μικρά -προς το παρόν- χρονικά διαστήματα. Στη μεγάλη επισκεψιμότητα απέδωσε το υπουργείο Εργασίας το πρόβλημα.

Η συμβουλή των λογιστών για να αποφύγετε καθυστερήσεις και ταλαιπωρία είναι να εισέρχεστε στο σύστημα για τη συμπλήρωση της αίτησης είτε νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Να αποφεύγετε δηλαδή τις ώρες αιχμής.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …