Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» πατάει γκάζι!


Απορρίφθηκαν εκ νέου σήμερα τα αιτήματα των δυνάμεων του ΠΑ.ΜΕ και των λοιπών φιλοκυβερνητικών «συνοδοιπόρων», για χορήγηση προσωρινής διαταγής, με στόχο τον αποκλεισμό των αντιπροσώπων μας από τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.
Κοιτάξτε καλά αυτή τη φώτο. Είναι οι άνθρωποι που μάτωσαν για να έρθει αυτό το εντυπωσιακό εκλογικό αποτέλεσμα των 1713 ψηφισάντων μελών. Νέοι άνθρωποι, με όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά, εργαζόμενοι άπαντες στον σκληρό ιδιωτικό τομέα. Κυνηγήθηκαν λυσαλαία από τις δυνάμεις που επιδιώκουν να βάλουν στο «γύψο» κάθε τι που δεν ελέγχουν.
Ξέρουμε...«ταράξαμε τα νερά», αλλά αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής. Να αποδείξουμε σε όλους ότι υπάρχει τρόπος προσέγγισης της νέας γενιάς στα συνδικάτα. Και το πετύχαμε! Και αυτό ήταν που ενόχλησε.
Αν πάλι επηρεάζονται οι συσχετισμοί δυνάμεων στο ΕΚΠ ή όπου αλλού, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας, αλλά δικό τους. Εμείς είμαστε με τη νομιμότητα και η σκοπιμότητα αφορά μόνο τα μέλη μας. Ποια είναι η σκοπιμότητα; Να συσπειρώσουμε σε ενιαία δράση όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους στον τομέα ευθύνης μας.
Αν και πάλι αυτό δεν αρέσει στις δυνάμεις «αστυνόμευσης» των συνδικάτων...είπαμε...πρόβλημά τους...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …