Τα ακίνητα των πλουσίων που βγαίνουν στο σφυρί(Ονόματα)

Λάκης Γαβαλάς, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Άντζελα Δημητρίου είναι μόνο μερικοί από τους επώνυμους έχουν μεγάλα χρέη σε Δημόσιο και Τράπεζες είδαν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα δουν την ακίνητη περιουσία τους να βγαίνει στο σφυρί.

Πρόκεται, σύμφωνα ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, για πολυτελείς επαύλεις, οικόπεδα στη Μύκονο, κτίρια και διαμερίσματα τα οποία ανήκουν σε γνωστά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα:

  • Τρία οικόπεδα στη Μύκονο, ένα κτίριο στον Πειραιά και τα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρίας του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στο Μαρούσι
  • Δύο ακίνητα του Λάκη Γαβαλά, ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι και μια μεζονέτα στην Αγία Παρασκευή
  • Ακίνητο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στη Γλυφάδα
  • Το διόροφο διαμέρισμα της κόρης της Άντζελας Δημητρίου, Όλγας Κιουρτσάκη, σε πολυκατοικία στην Ηλιούπολη

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα ακίνητα που εκπλειστηριάστηκαν την περασμένη Πέμπτη είναι ένα ακίνητο στην Κηφισιά και 5 οικόπεδα στο Πολυδένδρι της Όλγας Λαϊνοπούλου, της γνωστής, άλλοτε ισχυρής οικογενείας και δύο ακίνητα της αλυσίδας βιβλιοπωλείων «Παπασωτηρίου», σε Πατησίων και Στουρνάρη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρεύμα: Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα τιμολόγια Οκτωβρίου

Τα νέα τιμολόγια θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Οκτωβρίου οπότε θα έχει «κλείσει» η …