Ημέρα αγωνίας η σημερινή για 336 απλήρωτους εργαζόμενους

Σήμερα πρόκειται να πληροφορηθούν για τον χρόνο και το ποσό πληρωμής τους, οι 336 επί τρεις μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι στην ΕΛΒΟ, καθώς όπως σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός τους, Θόδωρος Αλιόγκας, ο αρμόδιος υπουργός, Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεσμεύτηκε να τους ενημερώσει σχετικά, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, στις 5 Δεκεμβρίου.

«Ο υπουργός μάς είπε να επικοινωνήσουμε με το γραφείο του για να ενημερωθούμε πότε θα πληρωθούμε και πόσα θα πάρουμε. Μη φανταστείτε ότι είναι και κανένα τρομακτικό ποσό. Οι μισθοί των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ κυμαίνονται από 780 ευρώ έως και 1.050 ευρώ» τόνισε ο κ. Αλιόγκας.

Εξάλλου, σε γενικές συνελεύσεις που θα γίνουν το πρωί και το απόγευμα της Πέμπτης θα «κλειδώσει» η θέση των 2.300 εργαζομένων στον ΟΑΣΘ για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας τους, επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός τους, Δημήτρης Τσερμενίδης, διευκρινίζοντας ότι στο αίτημά τους για το συγκεκριμένο θέμα οι εργαζόμενοι δεν απέχουν και πολύ από τη θέση της διοίκησης του Οργανισμού. Ο κ. Τσερμενίδης είπε ακόμη ότι την Παρασκευή (8 Δεκεμβρίου) αναμένεται να γίνει και η σχετική συνεδρίαση με τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού.

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων έως 10.5.2024

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, υπουργείο εργασίας από 8 …