Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων θέσεων με διαγωνισμό

Γενικούς διαγωνισμούς, βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων επιτυχόντων υποψηφίων από τους οποίους το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο μπορεί να προσλαμβάνει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «γλωσσομαθείς νομικούς» (ομάδα καθηκόντων AD), διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Επιθυμητός αριθμός επιτυχόντων:

  • EPSO/AD/354/17 — ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΊΣ ΝΟΜΙΚΟΊ (AD 7) ΛΕΤΟΝΙΚΉΣ ΓΛΏΣΣΑΣ (LV) – 10 άτομα
  • EPSO/AD/355/17 — ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΊΣ ΝΟΜΙΚΟΊ (AD 7) ΜΑΛΤΈΖΙΚΗΣ ΓΛΏΣΣΑΣ (MT) – 10 άτομα

Προθεσμία εγγραφής: 16 Ιανουαρίου 2018

Κατά κανόνα, τα καθήκοντα των γλωσσομαθών νομικών του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιλαμβάνουν μετάφραση νομικών κειμένων στη γλώσσα του διαγωνισμού από τουλάχιστον δύο άλλες επίσημες γλώσσες της ΕΕ και εργασίες νομικής ανάλυσης σε συνεργασία με τις γραμματείες και τις λοιπές υπηρεσίες του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γέλεν: Η ανεξαρτησία της Fed, «κλειδί» για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα

Στην ομιλία της την ερχόμενη Παρασκευή η Γέλεν θα επιχειρηματολογήσει ως προς τη διατήρηση της …