Προσλήψεις για διάστημα ενός έτους

Ανακοινώνει την σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε δύο (2) ΠΕ Ιατρούς για ένα (1) έτος, για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους δηµότες µέσω της λειτουργίας των ∆ηµοτικών Πολυιατρείων, ο Δήμος Πειραιά, µε τις εξής ειδικότητες:

  •  Χειρουργικής µε εξειδίκευση κατά προτεραιότητα στο µαστό
  •  Μαιευτικής-Γυναικολογίας

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση µε σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούµενα προσόντα και την σχετική εµπειρία, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή) στον ∆ήµο Πειραιά-Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, 6ος όροφος –γραφείο 12.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γκιουλέρ: «Θα ήμασταν… ευχαριστημένοι εάν η Ελλάδα αποκτούσε F-35»

Επίδειξη αδιαλλαξίας για το κυπριακό από τον Γιασάρ Γκιουλέρ: «Στην Κύπρο επικρατεί ειρήνη εδώ και …