Δημοτικό Συμβούλιο προκήρυξε 7 θέσεις

Ύστερα από την 444/2017 απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου(ΑΔΑ: 7ΦΡΙΩΡΘ-Β2Χ) και την 309490/12.12.2017 εγκριτική απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (ΑΔΑ: ΩΗΤ5ΟΡ1Φ-ΡΞΧ), ο Δήμος Ήλιδας ανακοινώνει, ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάρκεια μέχρι δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού επτά (7) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου, βάσει των διατάξεων του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα:

  • 5 ΥΕ Εργατών καθαριότητας – συνοδοί απορριμματοφόρων – οδοκαθαριστές
  • 1 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρου- φορτηγού, άδεια Γ΄ κατηγορίας
  • 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ήλιδας (Δ/νση: Φιλικής Εταιρείας 6, 272 00 Αμαλιάδα) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Φωτοπούλου Μαρία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την τελευταία δημοσίευση ή ανάρτηση της παρούσας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργούλης: Αν δεν ήμουν αθώος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος

Η πενταετία ήταν δημιουργική και προσέφερα μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, τόνισε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και εκ νέου …