"Εργασιακά" ανάπηρος ο άνδρας με το μεγαλύτερο μόριο στον κόσμο(ΦΩΤΟ)

Επισήμως ανάπηρο χαρακτήρισαν οι Μεξικανικές αρχές τον 54χρονο Ρομπέρτο Καμπρέρα, τον άνδρα που θεωρείται ότι έχει το μεγαλύτερο μόριο στον κόσμο, μήκους 48 εκ.

«Δεν μπορώ να φορέσω μια φόρμα εργασίας όπως ο κόσμος και δεν μπορώ να γονατίσω. Δεν μπορώ να τρέξω και έτσι οι εταιρείες δεν με προτιμούν. Μου λένε ότι θα με καλέσουν όταν ψάχνω για δουλειά αλλά ποτέ δεν το κάνουν» δηλώνει ο 54χρονος, ο οποίος δεν εργάζεται και ζει με επιδόματα.

Το μήκος του μορίου του Καμπρέρα οφείλεται κατά το "iefimerida.gr " στο γεγονός ότι ο ίδιος χρησιμοποιούσε βάρη για να το επιμηκύνει. Οι γιατροί του συνιστούν να προχωρήσει σε επέμβαση για να το μειώσει, καθώς αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων όπως συχνές ουρολοιμώξεις, φαγούρα, ενώ δεν μπορεί να κοιμηθεί και να κινηθεί άνετα λόγω του ανατομικού του προβλήματος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων έως 10.5.2024

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, υπουργείο εργασίας από 8 …