Συμβαίνει τώρα: 55 απολύσεις στη "ΣΟΥΛΦΟΥΡ ΕΛΛΑΣ" (ΦΩΤΟ)


Χριστουγεννιάτικο «μποναμά» με απολύσεις επεφύλασσε η διοίκηση της λιπασματοβιομηχανίας ΣΟΥΛΦΟΥΡ ΕΛΛΑΣ στους Αγίους Θεόδωρους στην Κόρινθο.

Στο σημείο έχει σπεύδει κλιμάκιο του ΣΕΠΕ, του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, ενώ τη ΓΣΕΕ εκπροσωπεί ο κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος - Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Συνομοσπονδίας.

Στο εργοστάσιο εργάζονται συνολικά 55 εργαζόμενοι και το μέλλον προδιαγράφεται αβέβαιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "ERGASIANEWS", η εταιρεία είναι κερδοφόρα, σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό.

Για τη νομιμότητα της ακολουθούμενης διαδικασίας των απολύσεων τόσο το ΣΕΠΕ, όσο και η ΓΣΕΕ εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους, διότι δεν έχει ακολουθηθεί καμία από τις προβλεπόμενες στο νόμο διατάξεις.

Ήδη αυτή την ώρα οι επιθεωρητές εργασίας συντάσσουν δελτίο ελέγχου, ενώ αναμένεται στο σημείο να προσέλθουν και εκπρόσωποι της εταιρείας από την Αθήνα για να επιδόσουν, όπως ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι, οι καταγγελίες συμβάσεων.

Νεότερα για το θέμα σε λίγο...


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Καταργεί το ελεύθερο εμπόριο με την Τουρκία το Ισραήλ

Απάντηση στο εμπάργκο του Ερντογάν - Μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης Το Ισραήλ καταργεί το ελεύθερο …