Στο έλεος καρχαρία...νεόνυμφη(VIDEO)

Σε ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική βρίσκονταν η Sarah Illig όταν ένας καρχαρίας της επιτέθηκε και τη δάγκωσε. Το σκηνικό κατέγραψε με κάμερα ο σύζυγός της.

Ο περίπου 1,5 μέτρου καρχαρίας της άρπαξε το χέρι, ενώ ο άντρας της Evan Carroll κατέγραφε την επίθεση και στη συνέχεια τη φυγή της κολυμπώντας γρήγορα μακριά από το σημείο.

Η Illig που κατάγεται από τη Βόρεια Καρολίνα είπε σχετικά με την επίθεση:

"Ένιωσα ένα βούϊσμα στο νερό, κάτι άγγιξε, έσφιξε το χέρι μου. Νόμισα ότι ο άντρας μου μου έκανε πλάκα. Ελάχιστα μετά συνειδητοποίησα ότι πονούσα. Κοίταξα και είδα έναν καρχαρία μεγαλύτερο από εμένα κολλημένο στο χέρι μου.

Το τράβηξα αμέσως και έφυγα".

Οι συγκεκριμένοι καρχαρίες δεν θεωρούνται επιθετικοί εκτός εάν προκληθούν. Στο βίντεο πάντως φαίνεται η γυναίκα να έχει απλωμένο το χέρι της προς το θηλαστικό.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …