Διένειμε τρόφιμα η Σωματειακή Επιτροπή του Συλλόγου Καθαριότητας του ΠΠΝΠ των "Ιδιωτικών Υπαλλήλων"(ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 19.29

Η Σωματειακή Επιτροπή του Συλλόγου μας, στους τομείς Καθαριότητας - Φύλαξης - Σίτισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, παρέδωσε σήμερα τρόφιμα στην Κιβωτό της Αγάπης.
Τα τρόφιμα συνέλεξαν από το υστέρημά τους οι εργαζόμενοι - μέλη μας.
Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», τα Παραρτήματα, οι Σωματειακές Επιτροπές και οι εργαζόμενοι - μέλη του, δίνουν καθημερινά μια πολυμέτωπη μάχη σε όλα τα πεδία, μεταξύ των οποίων και στο πεδίο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο!
www.idiotikoi.gr

Αρχική Ενημέρωση 10.43

Εκήλωση παράδοσης τροφίμων στην Κιβωτό της Αγάπης, θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 29.12.2017 και ώρα 12.00, η Σωματειακή Επιτροπή του Συλλόγου στον τομέα Καθαριότητας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου των "Ιδιωτικών Υπαλλήλων".
Τα τρόφιμα συνέλεξαν από το υστέρημά τους οι εργαζόμενοι - μέλη του συλλόγου.
"Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», τα Παραρτήματα, οι Σωματειακές Επιτροπές και οι εργαζόμενοι - μέλη του, δίνουν καθημερινά μια πολυμέτωπη μάχη σε όλα τα πεδία, μεταξύ των οποίων και στο πεδίο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Η παράδοση των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στην ισόγειο του κτιρίου της Διοίκησης του Νοσοκομείου."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγραμμα σταθερότητας: Μέτρα στήριξης 2,4 δισ. ευρώ για τη διετία - Το προβλέπεται για ανάπτυξη

Στο 2,5% από 2,9% η πρόβλεψη για την ανάπτυξη  - Προβλέπεται πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% του …