Επείγουσα επιστολή της ΓΣΕΕ προς την Υπουργό Εργασίας(Η Επιστολή)

Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας απέστειλε η ΓΣΕΕ, με την οποία ζητά την έκδοση της απαιτούμενης πράξης, η οποία και θα διευκρινίζει τον τρόπο αμοιβής της αργίας της 26ης  Δεκεμβρίου.

Η επείγουσα επιστολή της ΓΣΕΕ, εστάλη διότι σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στη Συνομοσπονδία και επειδή δεν υπήρξαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από το Αρμόδιο Υπουργείο, το οποίο και κήρυξε υποχρεωτική αργία τη συγκεκριμένη ημέρα, πολλοί εργοδότες δεν τήρησαν το θεσμικό πλαίσιο, όπως αυτό ισχύει για την αμοιβή των υπολοίπων αργιών.

Σας επισυνάπτουμε τη σχετική επιστολή και το link στο οποίο η ΓΣΕΕ έχει αναρτήσει εδώ και μέρες το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για την αμοιβή των αργιών http://www.gsee.gr/?p=35130

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [465.54 KB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

E&: Εξετάζει την εξαγορά της United Group, μητρικής της Nova

Την United Group απέκτησε το 2019 η BC Partners επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος …