Αυτόματη η μείωση των λογαριασμών της ΔΕΗ-Η απόφαση

 

Την μείωση του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων, του γνωστού ΕΤΜΕΑΡ που αναγράφεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ενέκρινε η ΡΑΕ, οπότςε αυτομάτως έρχονται μειώσεις στο κόστος του ρεύματος.

Οι μειώσεις στους λογαριασμούς θα έρθουν στο σύνολο της κατανάλωσης του τετραμήνου. Το ΕΤΜΕΑΡ μειώνεται και οι καταναλωτές θα κερδίσουν μερικά ευρώ, ανάλογα και με το ύψος του λογαριασμού.

Η χρέωση θα μειωθεί κατά περίπου 8% με αποτέλεσμα νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες να χρεώνονται 22,67 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 24,77 το 2017.

Αυτό πρακτικά κατά το "newsit.gr" σημαίνει ότι οι λογαριασμοί θα μειωθούν κατά 2 ως και 6 ευρώ το τετράμηνο καθώς το ΕΤΜΕΑΡ πολλαπλασιάζεται με το σύνολο της κατανάλωσης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης από Θεσσαλονίκη: Να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών

Επισήμανε ότι "η αναμέτρηση των ευρωεκλογών πρέπει να γίνει το τέλος της αλαζονείας και η …