Αυξάνονται οι ώρες εργασίας προσωπικού

Να μένουν 30 ώρες την εβδομάδα στην εργασία τους, θα είναι υποχρεωμένοι, με νέο νομοσχέδιο που θέτει σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Παιδείας, για δάσκαλους και καθηγητές, εφαρμόζοντας νέο ωράριο....

Όταν κατατεθεί η ρύθμιση, μένει να φανεί ποιο θα είναι το αντικείμενο, πέραν του διδακτικού ωραρίου των εκπαιδευτικών, αλλά και το ποιος θα ασκεί τον έλεγχο και θα βεβαιώνει τις ώρες παραμονής τους στα σχολεία.

Σε κάθε περίπτωση ήδη και μετά τη διαρροή των πληροφοριών για την πιθανή αύξηση του ωραρίου οι αντιδράσεις είναι σφοδρές σε όλα τα επίπεδα.

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα (ΣΥΝΕΚ) με ανακοίνωσή της αναφέρει πως δεν θα δεχθεί καμία υποχρεωτική παραμονή στο σχολείο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στον γιο του Κωνσταντίνο

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στον γιο του Κωνσταντίνο για την ονομαστική του εορτή Με λίγα λόγια …