Συνάντηση εργαζομένων Mega-Βαγγέλη Μαρινάκη

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι μετά την απόφαση των μετόχων του, να μην καταθέσουν αίτηση για νέα άδεια. Το κανάλι βρίσκεται ένα βήμα πριν από το οριστικό του κλείσιμο με τους εργαζόμενους του να το κρατούν «ζωντανό» παρά το γεγονός πως παραμένουν για πολλούς μήνες απλήρωτοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "efsyn", εκπρόσωποι των εργαζομένων του Mega και εκπρόσωποι των Ενώσεων στο πλαίσιο των επαφών με τους μετόχους του καναλιού, θα συναντηθούν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το μεσημέρι της Τρίτης (16/01).

Προηγήθηκε συνάντησή τους (11/01), με τον Γιάννη (Τζίγγερ) Βαρδινογιάννη, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι μέτοχοι του καναλιού (Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, μία κυπριακή εταιρεία στην οποία έχει μεταβιβάσει το ποσοστό του ο Ιβάν Σαββίδης) έχουν ενημερώσει ότι δεν θα καταθέσουν αίτηση για άδεια, ενώ, βάσει νόμου, το κανάλι θα πρέπει να κατεβάσει ρολά στις 27 Φεβρουαρίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …