Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονης εγκύου απο τον 19χρονο αρραβωνιαστικό της

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε 19χρονο μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό πρώην συμβίας του η οποία είναι έγκυος. Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, η Αστυνομία του πέρασε χειροπέδες και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί για ανάκριση ενώπιον των Αρχών.

Σημειώνεται από το "newsit Κύπρου" πως η ίδια η 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι ο 19χρονος πρώην σύντροφός της, το μεσημέρι της Δευτέρας (15/1) την εξανάγκασε να εισέλθει στο αυτοκίνητό του ασκώντας της ψυχολογική και σωματικά βία, ενώ συνέχισε κι αργότερα να την χτυπά.

Εξάλλου, σύμφωνα με την καταγγελία αναφέρεται πως η 16χρονη δέχθηκε απειλές από τον 19χρονο προκειμένου να εισέλθει στο όχημά του, ενώ όταν προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς όμως αποτέλεσμα, εκείνος έγινε ακόμα πιο βίαιος.

Η 16χρονη ανέφερε ότι συζούσε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με τον 19χρονο, εν γνώσει μάλιστα των γονιών της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν και αρραβωνιασμένοι.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …