Έκτακτο "επίδομα" 723 ευρώ σε εργαζόμενους

Δεκτό το αίτημα 117 μόνιμων υπαλλήλων για την αποζημίωσή τους σε χρήμα, για τα έτη 2010 και 2011, που παρά το ότι ήταν υποχρεωμένος, ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), δεν τους χορηγούσε γάλα.

Η απόφαση της χορήγησης του ποσού των 723 ευρώ σε εργαζόμενο, ελήφθη από την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου, όπως γνωστοποίησε στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

"Η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ που θέτει πάντα στο επίκεντρο το ανθρώπινο προσωπικό του συνδέσμου, του οποίου σέβεται τα δικαιώματα» όπως σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση, και λαμβάνοντας υπόψη την γνωμοδότηση του νομικού συνεργάτη του, έκανε αποδεκτή την πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ του ΕΔΣΝΑ και των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα η συμφωνία προβλέπει ότι ο ΕΔΣΝΑ θα καταβάλει το ποσό των 723,25 ευρώ για κάθε εργαζόμενο, ενώ οι εργαζόμενοι θα παραιτηθούν από το υπόλοιπο κεφάλαιο, τους τόκους υπερημερίας και την δικαστική δαπάνη, άμα τη εξοφλήσει τους. Μετά την καταβολή θα υποβληθεί και δικόγραφο παραίτησης από τις αγωγές."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …