Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

Ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών των Κ.Α.Π.Η. του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Κοινωνικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης, ως "1 ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ."

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
  • Δήμος Μεταμόρφωσης, Ι. Ράλλη & Δημαρχείου, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 144 52, απευθύνοντας την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψη κας Αφροδίτης Βασιλάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2132012920).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Έρμαια στις διαθέσεις των τεχνικών πολλές επιχειρήσεις - Ανησυχούν για τις προθεσμίες διασύνδεσης

Κάποια από αυτά τα e-mails αυτά έφτασαν και στο skai.gr από επιχειρηματίες που αγωνιούν πλέον …