Μυστήριο και με το ρολόι του αυτοκινήτου της 44χρονης Ειρήνης(ΦΩΤΟ)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ομάδα των τεχνικών εμπειρογνωμόνων που ερεύνησαν προχθές το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη Ειρήνη.

Η νέα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο πιθανότατα να σημαίνει πως διαπιστώθηκαν τυχόν κενά κατά την προανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Β. Ταουξής, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star διαπιστώθηκε πιθανότατα και η ώρα θανάτου της Ειρήνης.

Όπως είπε, από τη φωτιά και τον καπνό, το ρολόι του αυτοκινήτου κόλλησε στις 19:40, στοιχείο που κάνει τους πραγματογνώμονες να εκτιμούν ότι η φωτιά ενδεχομένως να μπήκε στις 19:30.

Σύμφωνα με την εκπομπή Τατιάνα Live, του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, ενα ακόμα στοιχείο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των πραγματογνωμόνων είναι πως το πορτ – μπαγκάζ του αυτοκινήτου ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στο εσωτερικό του οχήματος. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων είχε πει πως ο/η οδηγός του χρυσαφί Ford Ka του έδωσε τα κλειδιά για να ανοίξει το πορτ – μπαγκάζ για να γεμίσει το δοχείο με 20 λίτρα πετρελαίου. Ωστόσο, όπως είχε πει, δεν πρόσεξε τα πρόσωπα των επιβαινόντων (αν υπήρχαν), ούτε του οδηγού. Στο μεταξύ, η Ειρήνη είχε το αυτοκίνητο περίπου 3 χρόνια. Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ότι δεν χρειάζονταν τα κλειδιά για το άνοιγμα της πίσω θύρας του οχήματος;

Ακόμα, ο αστυνομικός συντάκτης, Γιώργος Καραϊβάζ αποκάλυψε στο Star πως ο αναπτήρας του αυτοκινήτου της Ειρήνης δεν βρισκόταν στη θέση του, αλλά σε άλλο σημείο, Μάλιστα, δίπλα βρισκόταν ένας φορτιστής κινητού τηλεφώνου, που οδηγεί στην εκτίμηση ότι ενδεχομένως η Ειρήνη την ώρα που οδηγούσε φόρτιζε το κινητό της.

Ένα ακόμα ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιο λόγο να φορτίζει το κινητό της, η άτυχη γυναίκα, εάν είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και πριν δώσει τέλος στη ζωή της να το εξαφανίσει;

Ακόμα, ο Γ. Καραϊβάζ είπε πως η Ειρήνη είχε πουλήσει κτήματα στην τιμή των 120.000 ευρώ. Από αυτή τη συναλλαγή υπάρχει τραπεζική εντολή για μεταβίβαση της κυριότητας αξίας 70.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ φαίνεται πως δόθηκαν «μαύρα», αλλά δεν έχουν βρεθεί πουθενά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελληνική Οικονομία: Το μήνυμα των αγορών και των οίκων αξιολόγησης - Οι προβλέψεις

Τι αναφέρουν οι εκθέσεις και οι εκτιμήσεις που δημοσιοποιήθηκαν το προηγούμενο δεκαπενθήμερο  Μετά από ένα …