Ωρομίσθιες προσλήψεις

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 01/17-01-2018 απόφαση του Δ.Σ. του ΙΓΕ, προτίθεται να πραγματοποιήσει σεμινάρια βραχείας και ταχείας διάρκειας, σε διάφορους κλάδους αγροτικής εκπαίδευσης, όπως: Μελισσοκομία, Αμπελουργία – Οινολογία, Δενδροκομία, Ελαιοκομία, Κηποτεχνία – Ανθοκομία, Βιολογικές Καλλιέργειες, Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, Φυτικά Καλλυντικά, Μελισσοθεραπεία – Φυτοθεραπεία, Διαχείριση Μικρών Αγροκτημάτων, Ξλυλο & Ξύλινες Κατασκευές κ.τ.λ, το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών.

Παράλληλα θα πραγματοποιήσει προγράμματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Για το λόγο αυτό προτίθεται (ανάλογα με τις ανάγκες) να προσλάβει ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς (γεωπόνους).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μισθολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας δημοσίων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα

Άρθρο του Δικηγορικού Γραφείου ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΤΛΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΦΟΠΟΥΛΟΣ   «Οι δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι …