71χρονος εξέπνευσε από φωτιά στο σπίτι του(ΦΩΤΟ)

Ο τραγικός θάνατος του 71χρονου μετά από φωτιά στο σπίτι του συγκλονίθζει τη Λακωνία. Όλα ξεκίνησαν στις 22.30 χθες το βράδυ (26-01-2018) στη Στεφανιά Λακωνίας, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ο άτυχος ιδιοκτήτης.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής σύμφωνα με το "flynews.gr" ανέσυραν τον άτυχο άντρα από το φλεγόμενο σπίτι χωρίς τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε επευσμένα στο κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. O 71χρονος εκείνη την ώρα ήταν μόνος του και συγκεκριμένα βρισκόταν στο δωμάτιό του. Η οικία από την πυρκαγιά καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Στο σημείο επιχείρησαν 3 άντρες με 1 όχημα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού, καθώς και 2 οχήματα με 5 άντρες της Π.Υ Γυθείου.

Τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Γυθείου.



Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …