Αύριο η 1η φορολοταρία για το 2018

«Ποδαρικό» για το 2018 κάνει σε 1.000 φορολογούμενους η ΑΑΔΕ αυτή την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, με την πρώτη λοταρία αποδείξεων για τη νέα χρονιά. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι αποδείξεις από τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η επόμενη φορολοταρία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, για τις συναλλαγές που έγιναν ηλεκτρονικά ή με πλαστικό χρήμα.

Όπως και στις προηγούμενες κληρώσεις, μέρος παίρνουν όλοι οι ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: Αναμένουμε από τα Τίρανα να δοθεί η δυνατότητα στον Μπελέρη να ορκιστεί νέος ευρωβουλευτής

"Ο Φρέντη Μπελέρης δεν είναι απλά ένας κρατούμενος εκλεγμένος δήμαρχος, αλλά είναι και ένα μέλος …