ΔΩΡΕΑΝ νομική προστασία σε ανηλίκους και νέους

Δωρεάν νομική προστασία και βοήθεια από νέους δικηγόρους θα έχουν ανήλικοι και νέοι μέχρι 35 ετών που ανήκουν σε κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες ομάδες, σύμφωνα με σύμβαση συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της ΓΓ Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Νομική Βοήθεια για Νέους 2017-2018» υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημητρίου Βερβεσού και του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανία Παπαγεωργίου.

Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στο ποσόν των δέκα χιλιάδων ενώ η σύμβαση που τέθηκε ήδη σε ισχύ και θα διαρκέσει έως τις 31/12/2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …