Βομβιστές χτύπησαν κατάστημα επίπλων-Ισχυρή έκρηξη στο Μαρούσι(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Έκρηξη σημειώθηκε περίπου τις 04.00 σε κατάστημα με έπιπλα στη λεωφόρο Κηφισίας 107, στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο ζημιές στο κατάστημα.

H κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή της έκρηξης σε κατάστημα επίπλων στο Μαρούσι. Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω του ΣΚΑΙ καταγράφει δύο άτομα να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα και να αφήνουν τον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το κατάστημα. Τρία λεπτά αργότερα σημειώνεται η ισχυρή έκρηξη που προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης σε βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ:

Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγo για έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, πιθανότατα αποτελούμενο από δυναμίτιδα. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.

Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή. Το κατάστημα επίπλων υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ έσπασε και η τζαμαρία του διπλανού καταστήματος. Ενδεικτικό της ισχύος της έκρηξης είναι και το γεγονός πως κομμάτια από την πρόσοψη του καταστήματος επίπλων εκτοξεύτηκαν ως την απέναντι πλευρά του δρόμου.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών στο σημείο της ισχυρής έκρηξης.

Αυτή την ώρα παρατηρείται έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς η αστυνομία έχει κλείσει τη μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Σημαντικό πρόβλημα υπάρχει στο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας προς την Αθήνα. Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το ύψος του ΚΑΤ.

Από το ύψος του ΚΑΤ ως και την οδό Γαρδέλη το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο, ενώ λόγω της ώρας αυξημένη είναι η κίνηση και από τη Φλοίας ως τη Σίνα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Βαθαίνει ο εξισλαμισμός της παιδείας

Το νέο πρόγραμμα διδακτέας ύλης περιλαμβάνει την διδασκαλία νέων δογμάτων, όπως της Γαλάζιας Πατρίδας, και …