Καθημερινά οι αιτήσεις για απασχόληση με ωράριο 5 ωρών

Ζητά να προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου και πεντάωρη ημερήσια απασχόληση, με τις αιτήσεις να γίνονται δεκτές μέχρι και την προσεχή Δευτέρα, η "Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος", ως "έναν/μία εκπαιδευτή/τρια H/Y – φροντιστή/τρια Αμεα, πτυχιούχο ΑΕΙ ή TEI".

Επιθυμητή η εμπειρία σε Αμεα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στα γραφεία της Εταιρείας Σπαστικών Β.Ε., όπισθεν Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, μετά το Φοίνικα, ή να αποστείλουν με e-mail ή φαξ, το βιογραφικό τους σημείωμα (με πρόσφατη φωτογραφία) έως την Δευτέρα 05/02/2018 και ώρα 12:00.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2310 489247-9, Fax: 2310 489217 και e-mail:esbe@otenet.gr, καθημερινά από 10:00 π.μ. μέχρι 14:00.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης για ψηφιακό σχολείο: Η τεχνολογία βοηθάει το σχολείο επικουρικά

«Τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο, ιστορικοί ναοί, δεν μπορούν να μετατρέπονται σε τζαμιά»,τόνισε …