Λεπτομέρειες 5 νέων θέσεων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήματος προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έως πέντε (05) ειδικούς επιστήμονες/εμπειρογνώμονες, για την κάλυψη των αναγκών υποστήριξης του Υποέργου 1 «Υποστηρικτικές ενέργειες για την υλοποίηση της επιμόρφωσης» της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» με κωδικό ΟΠΣ 5008057 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ – ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης με ίδια μέσα , το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως δικαιούχος, ενδιαφέρεται για τη σύναψη σύμβασης έργου μίσθωσης ιδιωτικού δικαίου με έως πέντε (05) ειδικούς επιστήμονες/εμπειρογνώμονες για την υποστήριξη της Δράσης 1: «Υποστηρικτικές ενέργειες για την υλοποίηση της επιμόρφωσης σε θέματα μαθητείας» της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Τα φυσικά πρόσωπα,
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες,
  • Εκπαιδευτικοί,
  • Δημόσιοι υπάλληλοι ή Δημόσιοι Λειτουργοί

οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις υποβολής αιτήματος όπως αυτές εξειδικεύονται παρακάτω.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν. 1599/86 για την ακρίβεια και αλήθεια του περιεχομένου των δηλωθέντων στοιχείων καθώς και της πλήρης, ρητής και ανεπιφύλακτης αποδοχής των όρων της παρούσης πρόσκλησης. Επισημαίνεται ότι αποκλείονται από την υπογραφή της διαδικασίας υποβολής αιτήματος υποψήφιοι, για τους οποίους υφίσταται ήδη ενεργή σύμβαση για άλλο συγχρηματοδοτούμενο έργο του Ι.Ε.Π. ή και οριζόντια υποστήριξη έργων του ΙΕΠ, καθώς και το λοιπό προσωπικό του ΙΕΠ. Στην περίπτωση υποψηφίων από Κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε Γ2 ΕΠΙΠΕΔΟ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …