Μία η θέση από Εθνική Επιτροπή

Καλεί τους-τις ενδιαφερόμενους-ες να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση μιας (1) θέσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) ετών που δύναται να ανανεωθεί, ως "Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού", η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ).

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι-ες πρέπει:

(α) Να είναι Έλληνες-ίδες πολίτες.

Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι-ες και πολίτες των Κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας η οποία αποδεικνύεται από το αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας ελληνικής εκπαιδευτικής αρχής.

(β) Να μην έχουν κανένα από τα κωλύματα του άρθρου 8 του N.3528/2007.

(γ) Οι άνδρες Έλληνες πολίτες να έχουν εκπληρώσει, κατά το χρόνο διορισμού τους, τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην είναι ανυπότακτοι ή να μην έχουν καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση.

δ) Να έχουν ως βασικό τίτλο σπουδών πτυχίο Νομικής από ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι-ες πρέπει να έχουν:

  1. επιστημονική εξειδίκευση σε αντικείμενο σχετικό με την προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που αποδεικνύεται με:

α) διδακτορικό δίπλωμα ελληνικού ΑΕΙ ή αναγνωρισμένο ισότιμο της αλλοδαπής ή

(β) μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών διάρκειας τουλάχιστον ενός (1) ακαδημαϊκού έτους ελληνικού Α.Ε.Ι. ή αναγνωρισμένο ισότιμο της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου ή

(γ) αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών και μία τουλάχιστον δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό σε θέμα σχετικό με το περιεχόμενο της εξειδίκευσης που απαιτείται.

  1. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και νομικής ορολογίας και πολύ καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας και νομικής ορολογίας.
  1. Γνώση χειρισμού Η/Υ.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες πρέπει μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου 2018 να ταχυδρομήσουν με συστημένη επιστολή:

  1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγραμμένη με πλήρη στοιχεία του/της υποψηφίου. (συνημμένο Παράρτημα). Η Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΔΑ, www.nchr.gr
  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
  3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών και των αναγνωρίσεών τους, τίτλων ξένων γλωσσών και τωνμεταφράσεών τους, βεβαιώσεων προϋπηρεσίας καθώς και άλλων βεβαιώσεων από τα οποία να προκύπτουν σαφώς τα  απαιτούμενα τυπικά προσόντα.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εκρηκτική Αργεντινή διαδηλώτρια καταγγέλει τον προέδρο Μίλεϊ-”Φέρνει εξαθλίωση και απόγνωση”

Στους δρόμους βγήκαν οι πολίτες της Αργεντινής διαμαρτυρόμενοι για την φτώχεια, μεταξύ των οποίων και …