Θέσεις στην Οργάνωση των ΓτΚ

Στο πλαίσιο του έργου «PHC activities and PSS actions in Kara Tepe and Alternative Accommodation Facilities of Chios» και κωδικό : GRCO1/2018/0000000160/000, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. ζητείται από το "Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία", ένα άτομο ως "Ψυχολόγος".

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: hr@mdmgreece.gr με την ένδειξη «Ψυχολόγος – Χίος», ανάλογα με τη θέση, έως τις 29 Ιανουαρίου 2018.

  • Γ Ι Α Τ Ρ Ο Ι  Τ Ο Υ  Κ Ο Σ Μ Ο Υ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, Σαπφούς 12, ΤΚ 105 53, Αθήνα, 5ος όροφος

Η Οργάνωση των ΓτΚ εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα καθορισμένα προσόντα που απαιτεί η κάθε θέση εργασίας και πάντα ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάσχα πολιτικών αρχηγών: Πού θα περάσουν

Εν μέσω προεκλογικής αντιπαράθεσης και για τις σχέσεις των κομμάτων με την εκκλησία το φετινό …