Σε δημοπρασία 110 οχήματα, από 500 ευρώ!

Ηλεκτρονικές δημοπρασίες πώλησης οχημάτων, 110 συνολικά για την πώληση αντίστοιχου αριθμού αυτοκίνητων, με τιμή εκκίνησης από 500 ευρώ, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με την εταιρεία "cosmoONE" ο "ΟΤΕ ΑΕ

Τα συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν σε 11 διαφορετικές ομάδες, κάθε ομάδα υλικών θα εκκινεί την ίδια ώρα και θα περιλαμβάνει 10 οχήματα ενώ κάθε όχημα θα δημοπρατείται ξεχωριστά.

Τηλέφωνο επκοινωνίας
Κάθε ηλεκτρονική δημοπρασία θα έχει αρχική διάρκεια είκοσι λεπτών και απεριόριστο αριθμό τρίλεπτων παρατάσεων. Η δημοπρασία είναι Αγγλικού Πλειοδοτικού τύπου ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους ως το τέλος της δημοπρασίας.

Για πληροφορίες σχετικά με τον πίνακα των οχημάτων μπορείτε να επικοινωνείτε ε το όνομα και τηλέφωνο του κάθε υπευθύνου που αναγράφεται στο σχετικό αρχείο ή με στο τηλέφωνο 210-6335107.

ΕΔΩ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΟΧΗΜΑΤΑ, ΤΙΜΕΣ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [667.78 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η Επίτροπος Μαγκίνες στην Αθήνα για συζητήσεις σχετικά με τις κεφαλαιαγορές

Η Επίτροπος εκφώνησε νωρίτερα το πρωί κεντρική ομιλία σχετικά με τον ισχυρό ρόλο των κεφαλαιαγορών …