Νέες προκηρύξεις προσλήψεων εξέδωσε ο ΟΑΕΔ

Προκηρύξεις εξέδωσε ο ΟΑΕΔ για προσλήψεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στα ΚΕΚ Ιωαννίνων – Φιλιατών.

Αναλυτικά όλα τα στοιχεία:

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, για την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης για τον Δήμο Φιλιατών Θεσπρωτίας, με τίτλο: ‘’Aπόσταξη και τυποποίηση αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών’’. (διάρκειας 50 ωρών, 1 τμήμα με 25 άτομα)

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, για την υλοποίηση δυο (2) προγραμμάτων κατάρτισης του Δήμου Πρεβέζης με τίτλο: ‘’Ηλεκτρονικό εμπόριο – νέες τεχνικές πωλήσεων’’ (διάρκειας 40 ωρών, 2 τμήματα με 25 άτομα)

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, για την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης για τον Δήμο Κόνιτσας Ιωαννίνων, με τίτλο: ‘’Aπόσταξη και τυποποίηση αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών’’ (διάρκειας 50 ωρών, 1 τμήμα με 25 άτομα)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …