Αποσύρεται μείγμα για τηγανίτες(ΦΩΤΟ)

Την ύπαρξη σε μείγμα για τηγανίτες μη επιτρεπόμενου προσθέτου, διαπίστωσε ύστερα από εργαστηριακή δοκιμή στο Γενικό Χημείο του Κράτους, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., στo πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Παρακολούθησης Παραγόντων Ασφάλειας Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν, με την εμπορική ονομασία « μείγμα για τηγανίτες χωρίς γλουτένη- Betty Crocker Bisquick pancake & baking mix gluten free», Καναδικής προέλευσης, το οποίο περιέχει το μη επιτρεπόμενο πρόσθετο Ε541 και διακινείται από την επιχείρηση «Δ. Θανόπουλος Α.Ε.» , Ν. Ερυθραία.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

"Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιήσουν" όπως τονίζει στην ενημερωτική του ανακοίνωση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων έως 10.5.2024

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, υπουργείο εργασίας από 8 …