"Βουτιά" θανάτου από ύψος 13 μέτρων για αυτοκίνητο(Σκληρές ΦΩΤΟ)

Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του ένας 49χρονος οδηγός. Οι εικόνες είναι φρικιαστικές. Το αυτοκίνητο έπεσε από ύψος 13 μέτρων και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, καθώς ο 49χρονος οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες έφυγε από την πορεία του και έκανε βουτιά θανάτου.

Σύμφωνα με την Rodiaki, όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, στις δύο παρά είκοσι τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχουν, τα έσπασε και έπεσε από ύψος 13 περίπου μέτρων.

Διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλωβισμού του οδηγού. Όμως ήταν πλέον αργά για τον άτυχο 49χρονο, καθώς εκτιμάται ότι σκοτώθηκε επιτόπου.

Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται σχετική έρευνα από τους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας Ρόδου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …