Προσλήψεις σε πρωινές και απογευματινές βάρδιες

Προβαίνει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Υποέργου (1) «Υπνωτήριο» της Πράξης «Υφιστάμενη Δομή Αστέγων Δήμου Αθηναίων: Υπνωτήριο» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002818, στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2014 – 2020, στον Άξονα Προτεραιότητας 09, ο οποίος χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία".

Στόχος του έργου είναι η ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ευπαθών κοινωνικά και ειδικότερα των αστέγων και των ατόμων ευρισκομένων σε κατάσταση φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων, μέσα από ενέργειες παροχής στέγασης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης, οι οποίες θα παρέχονται από τη Δομή του Υπνωτηρίου Αστέγων προς τους ωφελούμενους. Υπ’ αυτό το πρίσμα, η πράξη αποσκοπεί στην ανακούφιση και σταδιακή αντιμετώπιση των επιπτώσεων του φαινομένου της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίσταται μεγάλο μέρος του πληθυσμού που πλήττεται από την κοινωνικοοικονομική κρίση.

Η δομή περιλαμβάνει τη συνέχιση λειτουργίας του Υπνωτηρίου Αστέγων από τους Γιατρούς του Κόσμου στο Δήμο Αθηναίων. Υλοποιείται ως συνέχιση κοινωνικής δομής με απασχολούμενο ήδη έμπειρο προσωπικό και με τη πρόβλεψη επιπλέον ενίσχυσης σε προσωπικό βάση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που πρόκειται να δημοσιοποιηθεί. Τα παραδοτέα του έργου περιλαμβάνουν προσφορά ασφαλούς στέγασης άστεγου πληθυσμού, σε δομή δυναμικότητα 55 κλινών διαχωρισμένων σε ανδρικούς και γυναικείους κοιτώνες, με παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και νοσηλευτικής φροντίδας στους ωφελούμενους.

Οι θέσεις που ζητούνται:

  • 2 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός (εργασία σε πρωινές και απογευματινές βάρδιες 7 ημέρες την εβδομάδα)
  • 1 ΠΕ Ψυχολόγος (εργασία σε πρωινές και απογευματινές βάρδιες 5 ημέρες την εβδομάδα)
  • 1 ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτής (εργασία σε πρωινές και απογευματινές βάρδιες 7 ημέρες την εβδομάδα)
  • 1 ΔΕ Φύλακας (εργασία σε βραδινές βάρδιες 5 ημέρες την εβδομάδα)

ΛΗΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτάται για 15 ημέρες τουλάχιστον. Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει τη Τρίτη 20η Φεβρουαρίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και την ημερομηνία λήξης της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η παρούσα αναρτάται σε πίνακα ανακοινώσεων, στην επίσημη ιστοσελίδα των Γιατρών του Κόσμου http://www.mdmgreece.gr, δημοσιεύεται σε δύο (2) ημερήσιες τοπικές εφημερίδες του νομού Αττικής: α) Εφημερίδα «Ο ΛΟΓΟΣ» και β) εφημερίδα «ΓΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ». Ανάρτηση ολόκληρης της πρόσκλησης γίνεται: α) στο διαδικτυακό τόπο του δικαιούχου, β) στα γραφεία του δικαιούχου και γ) στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αθηναίων στον οποίο θα υλοποιηθεί η δράση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για διευκρινήσεις ως προς την κατάθεση των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου στο τηλέφωνο: 210 3213150, κα Αγγελίδου Φωτεινή, κα Νικολαΐδου Ιωάννα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει απερίφραστα τις δηλώσεις Μίτσκοσκι

Η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί ευρωπαϊκό κεκτημένο και η πλήρης συμμόρφωση με αυτήν αποτελεί αναγκαία …