Ακτοπλοϊκή σύνδεση των Ιόνων Νησιών μεταξύ τους

Για πρώτη φορά από την 1η Μαΐου θα υπάρχουν ακτοπλοϊκά δρομολόγια που θα συνδέουν τα Ιόνια Νησιά μεταξύ τους, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της, η "Ilida Paxos Hydrofoil".

Τα δρομολόγια θα γίνονται από την 1η του Μάη έως τις 31 Οκτωβρίου με το πλοίο HIGH SPEED AZIMUT JOY CRUISES. Πρόκειται για ένα επιβατικό πλοίο που χωράει 260 άτομα, με μήκος 30 μέτρα και μέγιστο πλάτος 6 μέτρα.

Η ακτοπλοϊκή γραμμή κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα συνδέει την Κέρκυρα με τους Παξούς, τη Βασιλική της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, τη Σάμη Κεφαλλονιάς και τη Ζάκυνθο, ενώ κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια με αφετηρία τη Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα.

Για την ώρα οι τιμές των οι εισιτηρίων παραμένουν άγνωστες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

UBS: Πάνω από $1,1 δισ. τα καθαρά κέρδη για το β' τρίμηνο του 2024

Η μετοχή της τράπεζας ενισχυόταν κατά 1,8%, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Η UBS ανακοίνωσε …