Ανάθεση έργου για μία θέση

Προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου, για μία θέση λόγω αναγκών του, παραθέτοντας την προκήρυξη με τα προσόντα και τις προθεσμίες, ως "μία (1) θέση κύριου ερευνητή με το συγκεκριμένο ερευνητικό αντικείμενο", ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Αντικείμενο ενασχόλησης: Θα συνταχθεί τόμος του Corpus Nummorum Graecorum που θα περιέχει το σύνολο των νομισμάτων του αρχαίου δήμου του Ραμνούντος, των ιερών του, του φρουρίου και τα εκ περισυλλογής νομίσματα, όσα βρέθηκαν κατά τις ανασκαφές του 19ου αιώνα και κατά τις νεώτερες της περιόδου 1960 – 2002. Το κείμενο του τόμου θα συνταχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα που θέτει η Διεθνής Ακαδημαϊκή Ένωση και όπως αυτά προκύπτουν από τους ήδη εκδεδομένους τόμους.

Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ/ΕΛΚΕ θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικό ποσό 21.468,28 ευρώ μικτά. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται στο ένα (1) έτος.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο αρχαιολογίας.
  • Μεταπτυχιακό κλασικής αρχαιολογίας
  • Διδακτορικό δίπλωμα στην ελληνική ιστορία και τη νομισματική
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία στη μελέτη και αναγνώριση των ελληνικών
    νομισμάτων
  • Αποδεδειγμένη εμπειρία στην κριτική ιστορική και νομισματική έρευνα μέσω
    του διαδικτύου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πεζοπορικοί μαραθώνιοι για τη σωτηρία των βουνών από τα αιολικά

Ο Γιάννης Δημητράκης και η Πηνελόπη Παρασκευοπούλου διασχίζουν μια διαδρομή από τον Νότο προς τον …