Θέσεις με αμοιβή πρακτικής άσκησης

Έως και την 27/2/2018 και ώρα 15.00 μμ, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, για τις θέσεις που δημιουργήθηκαν διάρκειας (6) μηνών στο ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΜΤΑ), των υποψηφίων δικηγόρων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης, σύμφωνα με τα κατωτέρω αναφερόμενα:

Ο αριθμός υποψηφίων δικηγόρων που θα πραγματοποιήσουν την άσκηση τους στη Νομική Υπηρεσία του ΜΤΑ, έχει ορισθεί στο ένα (1) άτομο.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται στο Τμήμα Γραμματείας (Πρωτόκολλο) του ΜΤΑ, ή ταχυδρομικώς εφόσον η αποστολή τους αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδρομείου ή άλλο αποδεικτικό μέσο, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας στην ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας / ΜΤΑ www. haf.gr (12-02-2018). Στην αίτησή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσουν: α) στοιχεία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, β) αριθμό μητρώου ασκουμένου και γ) στοιχεία επικοινωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση), σύμφωνα με το αντίστοιχο υπόδειγμα στο Παράρτημα Α’. Στην Αίτηση επισυνάπτονται : α) αντίγραφο του Πτυχίου ή βεβαίωση της οικείας Σχολής για το βαθμό του πτυχίου και β) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, στην οποία ο υποψήφιος δηλώνει ότι δεν συμπληρώνει το προβλεπόμενο 18μηνο της άσκησής του πριν το πέρας της εξαμηνιαίας άσκησης στο ΜΤΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

UBS: Πάνω από $1,1 δισ. τα καθαρά κέρδη για το β' τρίμηνο του 2024

Η μετοχή της τράπεζας ενισχυόταν κατά 1,8%, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Η UBS ανακοίνωσε …