Πρόσληψη για 12 μήνες

Την πρόθεση του να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου με αντικείμενο την παρακολούθηση της σωματικής υγείας και των ειδικών προβλημάτων, την παραπομπή σε κλινικές εξετάσεις και την συνταγογράφηση των ατόμων της τρίτης ηλικίας, ανακοινώνει ο Δήμος Παύλου Μελά Νομού Θεσσαλονίκης.

Ο τόπος εκτέλεσης του έργου θα είναι τα ΚΑΠΗ του Δήμου Παύλου Μελά. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί: ένας (1) ΠΕ Ιατρός ειδικότητας Παθολόγου, ή Γενικής Ιατρικής, για δώδεκα (12) μήνες.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Καραολή & Δημητρίου 8, Τ.Κ. 56430-Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313302-840, -841, -941.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 26/2/2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …