Νέα ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούτη

Ένα αποτύπωμα στο αυτοκίνητο της 44χρονης, ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη. Πρόκειται για ίχνος από σόλα παπουτσιού που βρέθηκε στο εσωτερικό του χρυσαφί Ford Ka και ίσως σημαίνει ότι η γυναίκα προσπάθησε να βγει την τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο όχημά της.

Μυστήριο παραμένει το γεγονός γιατί δεν άνοιξε κάποια από τις πόρτες ή δεν έσπασε κάποιο τζάμι, ώστε να βγει έξω και να εισπνεύσει καθαρό αέρα, με τα νέα αναπάντητα ερωτήματα να προκαλούν αντιδράσεις από την οικογένεια της 44χρονης.

Mιλώντας στην Espresso o πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος ετοιμάζει μελέτη πάνω στην έκθεση αυτοψίας, ανέφερε αρχικά ότι έχει εντοπίσει ύποπτα στοιχεία που τον κάνουν να συγκλίνει ακόμη περισσότερο στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαι πεπεισμένος γι’ αυτό. Αν η δικογραφία έχει στραφεί προς την κατεύθυνση της αυτοκτονίας και διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, όταν υποβληθούν τα στοιχεία από την πλευρά της οικογένειας, φρονώ ότι θα αλλάξουν άρδην πάρα πολλά.Εξάλλου το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας στηρίζεται μόνο σε ενδείξεις. Θέλω να πω το ότι θα στείλεις sms δε σημαίνει ότι θα κάνεις πράξη τα όσα γράφεις», είπε χαρακτηριστικά


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …