focus on a life monitor for a cat under anesthesia

Μάχεται να κρατηθεί στη ζωή εργάτης σε καθαριότητα

Σε βαριά καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ σε βαριά καταστολή νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ο 63χρονος εργάτης καθαριότητας, που απασχολούνταν στον εργολάβο καθαριότητας ο οποίος συνεργάζεται με το δήμο Ρόδου.

Ο 63χρονος που, όπως είχε αποκαλύψει η "aftodioikisi.gr", είχε παρασυρθεί από όχημα (λεωφορείο) στην περιοχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ρόδου, ενώ βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, είχε διακομισθεί αρχικά στο νοσοκομείο Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι του και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας,  στο ΠΑΓΝΗ, δίνει κυριολεκτικά μάχη για τη ζωή του.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνεδριάζει στις 11 η Κ.Ο. της ΝΔ – Τι θα απαντήσει στις γκρίνιες ο Κ. Μητσοτάκης

Η σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κρίθηκε απαραίτητη για να υπάρξει η απαραίτητη αποσυμπίεση στο εσωτερικό …