Πίνακες Επιτυχόντων-Επιλαχόντων στο Λιμενικό Σωμα

Πίνακες Επιτυχόντων και Επιλαχόντων, ανά ειδικότητα προέλευσης και κατά σειρά επιτυχίας, υποψηφίων του διαγωνισμού Κατάταξης Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ειδικότητας Υγειονομικού (ανδρών-γυναικών) έτους 2017, όπως αυτοί καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης,αναρτήθηκαν την 01-03-2018, ημέρα Πέμπτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

 Προσωρινοί Πίνακες Συμμετεχόντων & Απορριφθέντων υποψηφίων Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού (Ιατρών)

1. Ανακοινώνεται ότι, την 01-03-2018 ημέρα Πέμπτη αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, οι ακόλουθοι Πίνακες του Διαγωνισμού Απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού έτους 2017, προερχόμενων από ιδιώτες ιατρούς:

  • Προσωρινός Αλφαβητικός Πίνακας Συμμετεχόντων (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων), με τα στοιχεία των υποψηφίων των οποίων τα δικαιολογητικά διαπιστώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις-απαιτήσεις της προκήρυξης, στον οποίο αναγράφονται, μεταξύ άλλων, ο αριθμός μορίων εκάστου υποψηφίου αναλυτικά και συνολικά και
  • Προσωρινός Αλφαβητικός Πίνακας Απορριφθέντων, με τα στοιχεία των υποψηφίων των οποίων τα δικαιολογητικά διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις-απαιτήσεις της προκήρυξης, με πλήρη αιτιολογία αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

2. Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως απευθείας στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων στο Α.Σ.Ε.Π. ορίζεται έως και 12 Μαρτίου 2018.

Στην ένσταση που κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π., πρέπει να επισυνάπτεται και παράβολο είκοσι (20) ευρώ, άλλως η ένσταση δεν λαμβάνεται υπόψη.    Επισημαίνεται ότι, η άσκηση ενστάσεως επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως.

3. Οι Οριστικοί Αλφαβητικοί Πίνακες Συμμετεχόντων και Απορριφθέντων υποψηφίων διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού έτους 2017, προερχόμενων από ιδιώτες Ιατρούς, θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων από το Α.Σ.Ε.Π.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΚΟ: Σε διαβούλευση άμεσα το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό τους

 Οι αλλαγές αναμένεται να επικεντρωθούν σε δράσεις για την προσέλκυση στελεχών από την αγορά με …