Τι "καλή" κυβέρνηση! Δεν θα μας κατάσχει τα τρόφιμα και τις επιστολές μας!!!

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΑ-ΑΝΕΛ, που μας κοροιδεύει συνεχώς όπως και στο ζήτημα των κατασχέσεων για χρέη από 501 ευρώ και πάνω......Θα μας αφήνει άστεγους, θα μας παίρνει τα πάντα, αλλά προσπαθώντας να μας πείσει για το αναγκαίο κακό της κατάσχεσης, θα μας αφήνει λέει τα τρόφιμα του τριμήνου για να φάμε, τα παράσημά μας, τα αναμνηστικά μας και τις επιστολές μας.....

Άμα έχεις ανοιχτοχέρη πρωθυπουργό και καλόκαρδο υπουργό άμυνας που συγκυβερνά, ζεις και εσύ άνετα!!!!!

Τι ντροπή πια από αυτούς που κάποτε μας καλούσαν να κατέβουμε στους δρόμους και να ανατρέψουμε την εξαθλίωση μας, αλλά όταν ήρθαν αποφάσισαν αν μας πετάξουν από τα σπίτια μας!!!!!!!

Δείτε λοιπόν ποια αντικείμενα εξαιρούνται από τις κατασχέσεις:

  • Τα πράγματα της προσωπικής χρήσης του οφειλέτη και της οικογένειάς του και ιδίως ρούχα, κλινοστρώματα, έπιπλα εφόσον τα πράγματα αυτά είναι απαραίτητα για τις στοιχειώδεις ανάγκες της διαβίωσής τους.
  • Τα τρόφιμα και καύσιμη ύλη, απαραίτητα στον οφειλέτη και την οικογένειά του για τρεις μήνες.
  • Τα παράσημα και τα αναμνηστικά αντικείμενα, τα χειρόγραφα, οι επιστολές, τα οικογενειακά έγγραφα και τα επαγγελματικά βιβλία.
  • Τα βιβλία, μουσικά όργανα, εργαλεία τέχνης που προορίζονται για την επιστημονική ή καλλιτεχνική και γενικότερα την πνευματική μόρφωση και ανάπτυξη του οφειλέτη ή της οικογένειάς του.

Και μην ξεχνάμε πως από την Πρωτομαγιά θα ξεκινήσουν και οι πλειστηριασμοί για οφειλές προς την Εφορία οι οποίοι θα εκτελούνται μέσω των υπολογιστών των συμβολαιογράφων που έχουν πιστοποιηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,42%, πάνω από τις 1.420 μονάδες στο κλείσιμο

Πώς κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών σήμερα Σε ανοδική τροχιά για τρίτη συνεχή συνεδρίαση κινήθηκε η …