Συγκέντρωση έξω από το ΥΠΕΣ από τους συμβασιούχους

Νέα συγκέντρωση για το θέμα των συμβασιούχων εργατών καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12.00 έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, με αίτημα την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου «χωρίς όρους, προϋποθέσεις και χωρίς άλλους εμπαιγμούς» .

Στην κινητοποίηση καλεί το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παιανίας, το οποίο παράλληλα έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 11.00 ως τη λήξη του ωραρίου για όλους τους συμβασιούχους.

«Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να σταθούν στο ύψος των αναγκαίων απαιτήσεων της στιγμής, να στηρίξουν την κινητοποίηση αυτή και το δίκαιο αίτημά της. Η έκβαση και η επιτυχία του αγώνα αυτού προϋποθέτει την ενότητα, την μαζικότητα και την  αποφασιστικότητα γύρω από το αίτημα για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους και την  μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παιανίας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση :

"Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων Δήμου Παιανίας μετά από την σύσκεψη που κάλεσε όλους τους συναδέλφους συμβασιούχους  (2/3/18) αποφάσισε να κηρύξει στάση εργΣΜασίας την Δευτέρα 5/3/18  από 11:00 π.μ. έως λήξη ωραρίου για όλους τους συμβασιούχους στις ανταποδοτικές υπηρεσίες και να καλύψει συνδικαλιστικά όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την κινητοποίηση αυτή.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 5/3 και ώρα 12:00 στο Υπ. Εσωτερικών. Καλούμε όλους τους συμβασιούχους να δώσουν το δυναμικό παρόν απαιτώντας την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου χωρίς όρους , προϋποθέσεις και χωρίς άλλους εμπαιγμούς .

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να σταθούν στο ύψος των αναγκαίων απαιτήσεων της στιγμής, να στηρίξουν την κινητοποίηση αυτή και το δίκαιο αίτημά της. Η έκβαση και η επιτυχία του αγώνα αυτού προϋποθέτει την ενότητα, την μαζικότητα και την  αποφασιστικότητα γύρω από το αίτημα για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους και την  μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ Μαιου 2024

Πότε πληρώνεται το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, πρώην ΚΕΑ, Μαΐου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα …