3η περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού από 30χρονο! Η σύλληψη(ΦΩΤΟ)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες των δύο μητέρων από το Αγρίνιο, ότι τα παιδιά τους έπεσαν θύματα «σεξουαλικής κακοποίησης» από 30χρονο ο οποίος τους πλήρωσε για να μην μιλήσουν.

Και ενώ η προανάκριση από την Αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται να υπάρχει και τρίτη περίπτωση παιδιού.

Ο 30χρονος όπως κάνει γνωστό το "eleftherostypos", φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την Αστυνομία και φέρεται να προσέγγισε τους δυο 14χρονους και αφού τους έπεισε τους οδήγησε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του είδαν ταινία πορνό και στη συνέχεια ο 30χρονος αυνανίστηκε μπροστά τους και με βάση τις μαρτυρίες αυνάνισε και τους ανηλίκους.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 30χρονος χαρτζιλίκωσε τους ανηλίκους για να μην μιλήσουν, όμως ο ένας μίλησε και έτσι ξεκίνησε σιγά-σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της σοκαριστικής υπόθεσης.

Τώρα, τρίτη μητέρα κατήγγειλε αποκλειστικά στο AgrinioSite.gr πως και ο γιος της δεχόταν προτάσεις από τον 30χρονο να βρεθούν και πως είχε πάει και στο σπίτι του.

Όπως αποκάλυψε τον παρότρυνε να ξυρίσει τα γεννητικά του όργανα, όπως και το έκανε, πως δεχόταν αμέτρητα μηνύματα στο Facebook και στο κινητό, τα οποία εντόπισε η ίδια η μητέρα και κατήγγειλε το περιστατικό τον Οκτώβριο του 2017 στην αστυνομία, χωρίς όμως η έρευνα να συνεχιστεί ή να γίνει το παραμικρό.

Πάντως σήμερα το πρωί, συνελήφθη, στο Αγρίνιο κατόπιν εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος και κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, τα οποία τέλεσε στο Αγρίνιο.

Εντωμεταξύ μερικές ώρες αργότερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 30χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής», ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον  :

  • (επ) ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟ (ον) Δημήτριο του Παντελή και της Ελένης, γεννηθείς στις 07/09/1988 στo Αγρίνιο, κάτοικος ομοίως.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις : α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018, και ώρα 21.00 σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ακρίβεια: Έως και 50% κάτω οι τιμές των ίδιων προϊόντων στο εξωτερικό

Ο ΣΚΑΪ έκανε έρευνα στα ράφια των ιταλικών και γαλλικών σουπερμάρκετ, όπου οι τιμές σε …