3000 ευρώ μικτά γα 3μηνη θέση εργασίας

 

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Κβαντικά Δυναμικά Συστήματα -Χάος και μέτρα σύμπλεξης» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και σύμφωνα με απόφαση της από 19ης Δεκεμβρίου 2017 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, με επιστημονικό υπεύθυνο τον ακαδημαϊκό κ. Γ. Κοντόπουλο, ως "Μία (1) θέση με συγκεκριμένο αντικείμενο".

Αντικείμενο ενασχόλησης: Η αξιοποίηση πορισμάτων προηγούμενων μελετών που διεξήχθησαν στο ΚΕΑΕΜ γύρω από το θέμα, προκειμένου να κατανοήσουμε τον ρόλο της κβαντικής σύμπλεξης στην κβαντομηχανική Bohm.

Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ/ΕΛΚΕ θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικό ποσό 3000€ ευρώ μικτά.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι διάρκειας τριών (3) μηνών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ασθενής σεισμός στο Μαρκόπουλο Αττικής

Ασθενής σεισμός στην Αττική μεγέθους 2.6 Ρίχτερ με επίκεντρο ανατολικά του Μαρκόπουλου Αττικής   Γεωδυναμικό …