"Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας"

Με ένα διαδικτυακό ξέσπασμά του ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, που καταβάλλει προσπάθειες να εφαρμόσει εδώ και 4 μήνες τον αντικαπνιστικό Νόμο, σχολίασε τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ (με αναφορά στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη), που καπνίζουν παντού.

Ειδικότερα σύμφωνα με το "trikalavoice.gr", αφορμή στάθηκε η φωτογραφία του κ. Σπίρτζη να καπνίζει σε κλειστό χώρο κατά τη περιοδεία του στο Πήλιο το Σαββατοκύριακο.

«Όταν πραγματικά νιώθεις μ@λ@κας» λέει ο δήμαρχος Τρικκαίων «που προσπαθείς να εφαρμόσεις τον αντικαπνιστικό… Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε μία άλλη χώρα, όταν ένας υπουργός απροκάλυπτα παραβίαζε το νόμο αλλά και τις εγκυκλίους άλλου του συναδέλφου, η παραίτηση θα ήταν μονόδρομος. Αλλά ξέχασα… Είμαστε στην Ελλάδα», σχολίασε ο δήμαρχος μέσω των social media.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …