Τα προσόντα νέων θέσεων

Μία αμιγώς ελληνική βιομηχανία οικοδομικών χρωμάτων, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, με παρουσία από το 1932 και δίκτυο θυγατρικών εταιρειών και συνεργατών σε 10 ακόμη χώρες, η "Vitex", ανακοινώνει πρόγραμμα για "ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2018"

Ο ιδανικός/η υποψήφιος/ια πρέπει να έχει:

  • Παρακολουθήσει τουλάχιστον 3 έτη σπουδών Marketing ή Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ (Windows, Office)
  • Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
  • Δημιουργική σκέψη

Η Vitex προσφέρει:

  • Αμοιβόμενη πρακτική εργασία
  • Συμμετοχή σε:

-Σχεδιασμό και υλοποίηση ενεργειών προβολής, προώθησης και  ανάπτυξης νέου διαφημιστικού υλικού για το σημείο πώλησης (Trade Marketing),

-Συμμετοχή στην ανάπτυξη, σχεδιασμό και υλοποίηση ενεργειών Digital Marketing και στη διαχείριση των social media σελίδων και των websites της εταιρείας.

-Projects με διεθνή υλοποίηση τα οποία προσφέρουν μια πολύτιμη εμπειρία & τεχνογνωσία σε τομείς όπως Marketing, Digital Media & Trade Marketing.

-Μια πολύ δυναμική ομάδα σε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον

  • Δυνατότητα πρόσληψης σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και τα Βαλκάνια
  • Παρέχεται καθημερινή μεταφορά με λεωφορείο από και προς την εταιρεία.

Στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@vitex.gr ή στο fax: 210-55.97.859 ή στην διεύθυνση: Ήμερος Τόπος, Ασπρόπυργος, Τ.Κ. 19300 υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορείς ΠΦΥ: Ζητούν απόσυρση της απόφασης για παρακράτηση του clawback

Οι φορείς ΠΦΥ ζητούν να αποσυρθεί η απόφαση για παρακράτηση του clawback και ετοιμάζονται για …