ΔΩΡΕΑΝ μαστογραφικός έλεγχος

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο μαστού, διοργανώνει για γυναίκες ηλικίας 40 – 60 ετών κυρίως ανασφάλιστες, τις οποίες καλεί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους,  έως τις 12 Μαρτίου στο Κοινωνικό Φαρμακείο,  ο Δήμος Καλαμαριάς, μέσω της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των Δύο Φύλων και σε συνεργασία  με το Διαγνωστικό Καλαμαριάς «Δημόκριτος».

  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2313.314.500,
  • E-mail:  farmakeio1@kalamaria.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όπως σημειώνεται στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο με σκοπό την προαγωγή της πρόσβασης των ευπαθών ομάδων σε υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής φροντίδας.

Η συγκεκριμένη Πράξη έχει ενταχθεί  στο Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Αμερικανό Γερουσιαστή Cory Booker

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στην κρίση στη Μέση Ανατολή και τις επιπτώσεις της …